top of page

Ai, hier verwacht u zeker dat ik een saai lijstje maak van wat en waar ik allemaal heb gestudeerd. 

Persoonlijk houd ik niet van zo’n van lijstjes, want zeg nu zelf wat voor info haalt u daar nu echt uit? 

 

Om uw groeiende argwaan van de baan te vegen kan ik u alvast zeggen dat ik wel degelijk mijn diploma heb gehaald van logopedie, en tevens een specialisatiejaar stem heb gevolgd. Als u nog meer wil weten dan vertel ik u ook graag dat ik nadien ook een muziekstudie heb gevolgd. Die ik eerlijkheidshalve niet helemaal heb afgemaakt. Ik heb ook op de academie van Borgerhout met veel plezier woord, voordracht en toneel gevolgd. Ik volg al jaren privé zangles bij verschillende internationale zangers en coach dusdanig ook zelf musical- en theaterverenigingen. Ik sta zelf ook regelmatig professioneel op het podium en, … verdorie nu ben ik toch een lijstje aan het geven.

Laat ik daar dan nu maar mee ophouden. 

 

Wat dan wel belangrijk is, is dat ik probeer te kijken naar de persoon voor mij. Samen in dialoog gaan, samen doelen stellen. Zo beloof ik dat ik mijn uiterste best zal doen om samen de doelen te behalen.  

 

Naar mijn mening is ontspannen spreken de sleutel tot goed stemgebruik. 

Wilt u een stapje verder gaan en de luisteraar geboeid houden? Dan nemen we ook uw lichaamshouding, intonatie en pittigheid mee in het proces. 

 

Ik heb mij lang afgevraagd hoe het nu komt dat klassieke zangers zo luid kunnen zingen, dat ze dwars door dat orkest door gaan, of hoe het komt dat één enkele spreker zo de zaal kan vullen... samen gaan we opzoek naar de meest geschikte manier om jou te helpen. De klemtoon ligt op zelfstandigheid zodat je na een tijdje zelf weet wat je moet doen en je mij niet meer (al te vaak) nodig hebt. 

Ik werk in Duffel, Antwerpen en Gent. 

LA1.5.jpg
bottom of page